Hennasets by Jacqueline

Voor deze hennasets ben ik zelf afgereisd naar Marokko. Ondanks dat ik zelf houd van tradities, houd ik ook van aparte dingen. Daarom ben ik ook op zoek gegaan naar hennasets die toch net anders zijn dan "normaal". De zilver met gouden versie van tarz in mijn Traditional Collection had ik nog nooit eerder gezien. De Velvet Collection heb ik zelf samengesteld bij een Ambachtelijke meubelmaker. Last but not least ben ik de bergen in gereden om de set van de Vintage Handira collection samen te stellen. De verkoper was verbaasd over mijn oog voor het echte werk. Ik heb dan ook zijn mooiste parels meegenomen naar Nederland. Elk van de sets heeft nu al een eigen verhaal, hopelijk volgen er nog veel meer mooie verhalen van prachtige henna avonden vol tradities... 

Houdt de website in de gaten, ik ben nog een 2e keer afgereisd naar Marokko en heb nog 4 sets meegenomen in de klassiekere stijl. De Traditional collection wordt uitgebreid met een wit met groene fessi tarz set incl kaftan met broek en er komt een Classiccollection met o.a. een crème met gouden set, een donkergroene met gouden set en een crème met rose gold set. Tevens heb ik mooie gouden sluiers meegenomen.  Er staan nu sneakpeaks op van deze sets.
Wordt vervolgd...The Traditional collection...

Zilver met Goud..

Een set voor de bruid die houd van traditioneel zonder teveel poespas. De set bestaat uit een laken voor de bank, kussenslopen, een tafelkleed en 8 servetten, allemaal voorzien van de fessi tarz (traditioneel borduurwerk uit een streek uit Marokko) in de kleur zilver met goud. 

The Velvet Collection...

Green Emerald

De bruid die op zoek is naar een hennaset met een luxe uitstraling zal al snel uit komen bij de Velvet Collection. De set Green Emerald bestaat uit een kleed om de bank te bedekken, een groene velvet topper, 2 grote kussenhoezen voor de rugkussens en 4 hoezen voor armkussens. 

Pink Barok

De bruid die op zoek is naar een hennaset met een luxe uitstraling zal al snel uit komen bij de Velvet Collection. De set Pink Barok bestaat uit een kleed om de bank te bedekken, een roze velvet topper, 2 grote kussenhoezen voor de rugkussens en 4 hoezen voor armkussens. 

The Vintage Handira Collection...

Voor de bruid die zich wil wanen in een vintage traditionele setting met een mooi decor uit het Atlas gebergte in Marokko. De handira kleden en kussenslopen zijn met de hand geweven en hebben de Ibiza look. De kleden zijn gemaakt van een mix van katoen en wol en voorzien van allemaal metalen pailletten. Doordat het vintage kleden zijn en ze voorzien zijn van originele metalen pailletten, kunnen er kleine roestvlekjes op de kleden zitten. Door de vele onderdelen van deze set, kan je de set op verschillende manieren stijlen. Deze set bestaat uit 2 grote handira kleden, 1 pom pom deken, 2 handira slopen, 2 sjaals/hoofddoeken en 3 vintage handgeslagen en handbewerkte potten uit het Atlasgebergte.

The Classic Collection

Classic Cream de luxe

De bruid die op zoek is naar een hennaset met een luxe uitstraling maar klassieke uitstraling komt vaak terecht bij de Classic Collection. De set Classic Cream bestaat uit een kleed om de bank te bedekken, een creme velvet topper, 2 grote kussenhoezen voor de rugkussens en 2 hoezen voor armkussens. Tevens bestaat deze set uit een wandkleed. De set is uitgevoerd in een mooie kwaliteit velvet bewerkt met goud borduurwerk, stenen en parels waardoor de set een luxere uitstraling heeft. (exclusief Lebsa)


Classic Green

De bruid die op zoek is naar een hennaset met een luxe uitstraling maar klassieke uitstraling komt vaak terecht bij de Classic Collection. De set Classic Green bestaat uit een kleed om de bank te bedekken, een groene velvet topper, 2 grote kussenhoezen voor de rugkussens en 2 hoezen voor armkussens. Tevens bestaat deze set uit een wandkleed. De set is uitgevoerd in een mooie kwaliteit velvet en bewerkt met goud borduurwerk.


Classic with a Twist

De bruid die op zoek is naar een hennaset met een luxe uitstraling maar klassieke uitstraling komt vaak terecht bij de Classic Collection. De set Classic with a Twist bestaat uit een kleed om de bank te bedekken,  2 grote kussenhoezen voor de rugkussens en 2 hoezen voor armkussens. De set is uitgevoerd in een mooie kwaliteit velvet en bewerkt met rosegold borduurwerk.


Classic Shiny Silver

De bruid die op zoek is naar een hennaset met een luxe uitstraling maar klassieke uitstraling komt vaak terecht bij de Classic Collection. De set Classic Shiny Silver bestaat uit een kleed om de bank te bedekken, een witte velvet topper, 2 grote kussenhoezen voor de rugkussens en 2 hoezen voor armkussens. Tevens bestaat deze set uit een wandkleed. De set is uitgevoerd in een mooie kwaliteit velvet en bewerkt met zilver borduurwerk.