Tarieven verhuur

Henna by Jacqueline is niet alleen henna. Je kunt hier (bijna) alles vinden om je hennadag compleet te maken. De mooiste hennadecoratie, gedecoreerde hennakaarsen, henna sluiers en sieraden, zodat je alles binnen handbereik hebt voor het ultieme gemak.

Hennasets:

The Traditional  Collection € 30 (borg € 50)
Zilver met goud  
Wit met groen

The Classic Collection € 50 (borg € 50)
Cream Classic (creme goud)
Green Classic (groen goud)
Classic with a Twist (creme rosegold) 


The Velvet Collection € 60 (borg € 100)
Green Emerald (Groen met zilver)
Pink Barok (Oudroze met goud)

The Vintage Handira Collection € 75 (borg €100)
Ancient Atlas

Tafel  € 25 (borg € 50)

keuze uit zilver en goud inclusief decoratie 


Voor alle hennasets geldt 1-2 dagen van te voren ophalen (tenzij anders in afgesproken) en maximaal 2 dagen na je hennadatum terugbrengen.  De borg krijg je na controle van de hennasets terug, mits de set onbeschadigd is EN er GEEN hennavlekken op zitten. Indien de hennaset niet tijdig geretourneerd wordt, zal het dagtarief doorberekend worden en kunnen er incassokosten in rekening gebracht worden die voldaan moeten worden door de huurder. 

Bij het boeken van bruidshenna ontvang je € 10 korting op de huur van de hennaset (niet geldig op de traditional collection).


Verhuur speakers

Wil jij je henna avond compleet maken door je woonkamer te voorzien van muziek of annasheed? Henna by Jacqueline biedt ook de mogelijkheid om een speaker op standaard te huren voor slechts € 30 per dag. In combinatie met bruidshenna is dit slechts € 25 per dag. De speaker is voorzien van microfoon en een sd/usb/aux- en bluetooth verbinding.

Amazigh queen

Hou jij van Marokkaanse tradities? Met deze sieraden zal je stralen als een ware Amazigh queen. De sieradenset bestaat uit zowel nieuwe als hele oude elementen. Er zijn elementen van verschillende Amazigh volken verwerkt in deze set. Met het huren van de Vintage Handira collection, wordt je hennadag omgetoverd tot een tradionele sfeervolle setting. De set bestaat uit meerdere kettingen, 2 losse hangers die op je kleding bevestigd kunnen worden en een hoofdsieraad. Huurprijs € 35 (€50 borg)

Jawhara queen

Voor de klassieke bruid die wilt stralen als een echte queen, de Marokkaanse bruidssieraden van de Jawhara collectie. Deze set met koninklijke uitstraling, zal je veranderen van prinses tot echte queen. Prachtig om te dragen op zowel een bruiloft als een hennaavond. De set bestaat uit een riem, 3 jawhara kettingen, een ketting, 2 oorbellen, een hoofdsieraad, een kroon en 2 spelden voor op je lebsa en een gouden sluier. Huurprijs € 75
 (borg € 100)