Tarieven verhuur

Henna by Jacqueline is niet alleen henna. Je kunt hier (bijna) alles vinden om je hennadag compleet te maken. De mooiste hennadecoratie, gedecoreerde hennakaarsen, henna sluiers en sieraden, zodat je alles binnen handbereik hebt voor het ultieme gemak.

Amazigh queen

Hou jij van Marokkaanse tradities? Met deze sieraden zal je stralen als een ware Amazigh queen. De sieradenset bestaat uit zowel nieuwe als hele oude elementen. Er zijn elementen van verschillende Amazigh volken verwerkt in deze set. Met het huren van de Vintage Handira collection, wordt je hennadag omgetoverd tot een tradionele sfeervolle setting. De set bestaat uit meerdere kettingen, 2 losse hangers die op je kleding bevestigd kunnen worden en een hoofdsieraad. Huurprijs € 35 (€50 borg)

Jawhara queen

Voor de klassieke bruid die wilt stralen als een echte queen, de Marokkaanse bruidssieraden van de Jawhara collectie. Deze set met koninklijke uitstraling, zal je veranderen van prinses tot echte queen. Prachtig om te dragen op zowel een bruiloft als een hennaavond. De set bestaat uit een riem, 3 jawhara kettingen, een ketting, 2 oorbellen, een hoofdsieraad, een kroon en 2 spelden voor op je lebsa en een gouden sluier. Huurprijs € 75
 (borg € 100)