Henna lebsaat/ Bruidslebsaat

Sinds Jacqueline haar eerste Marokkaanse bruiloft meegemaakt heeft, is zij al verliefd op de traditionele Marokkaanse kledij. Als klein meisje wilde Jacqueline mode ontwerpster worden en tekende zij regelmatig ontwerpen van allerlei kledingstukken.
In het verleden heeft zij een aantal caftans en takshita ontworpen en zelf genaaid. 
Inmiddels heeft Jacqueline een hele collectie gelanceerd, speciaal voor de bruiden die willen stralen als een Marokkaanse bruid. Het ontwerpen heeft Jacqueline zelf gedaan, maar de productie heeft ze uitbesteed aan vaklieden in zowel Nederland als Marokko.
Jacqueline houdt van de traditionele taqlidi stijl, maar ook het verwerken van moderne elementen, wat je goed terug zal zien in haar collectie. Voor de collectie hennalebsaat heeft zij de traditionele kleuren: groen, goud en creme/wit gebruikt. Voor de collectie bruidslebsaat zijn ook voornamelijk lichte kleuren gebruikt. Bij de lebsaat is een bijpassende taqlidi sieraden set en sluier beschikbaar. 


 Vul het contactformulier in om een bezichtigingsafspraak in te plannen.

Tarieven losse verhuur lebsaat en sieraden 

Jawhara kettingen, sluier en riem € 35 (borg € 100)
Amazigh queen € 35 (borg € 100)

Luxe sieradenset incl kroon, riem en sluier € 75 (borg €100)
Henna Lebsa uit de Lella Salma collection € 75 (borg € 200)

Henna Lebsa uit de Lella Salma collection inclusief sieraden, riem en sluier:  € 135 (borg € 250)

Lebsa uit de Queen Rania collection inclusief sieraden, riem en sluier: € 325 (borg € 300)

Amazigh queen

Hou jij van Marokkaanse tradities? Met deze sieraden zal je stralen als een ware Amazigh queen. De sieradenset bestaat uit zowel nieuwe als hele oude elementen. Er zijn elementen van verschillende Amazigh volken verwerkt in deze set. Met het huren van de Vintage Handira collection, wordt je hennadag omgetoverd tot een tradionele sfeervolle setting. De set bestaat uit meerdere kettingen, 2 losse hangers die op je kleding bevestigd kunnen worden en een hoofdsieraad. Huurprijs € 35 (€50 borg)

Henna by Jacqueline